Coffee time is any time

За љубителите на сексот и виното…

Кога еден ден Мич Страхан донел полу празно шише вино во неговата куќа, неговата мајка го завиткала со пластика и го заврзала со гума.

Мич се пошегуваше дека личи на кондом – и така дојде идејата, благодарение на што мајката и синот заработија повеќе од 1 милион долари четири години подоцна.

Кондомите на виното го спречуваат шишето да се истури дури и ако падне од масата – се разбира, ако не се скрши.

Сигурно понесете го со себе без опасност од истекување, а воедно и го зачувува и квалитетот на виното.

По започнувањето на успешна кампања во Kickstarter, најдоа фабрика која има калапи за кондоми кои ќе се совпаднат со големината на шишето и се спакувани во препознатлив пакет.

Пакетот од 6 вински кондоми е 15 долари, а најдобро е тоа што може да се користи неколку пати.

Ако се прашувате како се ставаат – исто како и класичните кондоми.

Можеби ќе ве интересира