Coffee time is any time

ВИЦ: Расад за лопати

Пристигнала хуманитарна помош од друга земја и неколку луѓе ја распоредувле и складирле.

Расад за лопати

На крај им останале лажичиња за сладолед кои им биле непотребни и непланирани, се чуделе што е тоа, кога на едниот му светнува и извикува:

-А бре, да не е ова расад за лопати!?

Можеби ќе ве интересира
Коментари
Loading...