Coffee time is any time

ВИЦ: Опасен машки муабет!

Си прават двајца пријатели муабет пиејќи по едно пиво, па едниот му вели на другиот:

– Дали знаеш пријателе дека жената може истовремено да те крене до облаци и да те акне од зема со една единствена реченица?

Опасен машки муабет!

– Е која е таа реченица бе, пријателе?

На комшијата му е помал.

Можеби ќе ве интересира
Коментари
Loading...