Coffee time is any time

ВИЦ: Мујо и Хасо на улица

Мујо се враќа од доктор и по пат го сретнува Хасо:
– Што има Мујо?
– Ништо, бев на доктор.
– И што ти рече?
– 200 евра.
– Абе не те прашувам тоа, него што имаш?
– Само 50 евра.
– Аман бе, те прашувам што ти фали!
– Па 150 евра!

Можеби ќе ве интересира
Коментари
Loading...