ВИДЕАСПОРТ

(Видео) Слушнете ја официјалната химна на СП во кошарка 2019 во Кина!

Ова е официјалната химна за престојното Светско првенство во кошарка кое ќе се одржи во Кина од 31 август до 15 септември.

Името на официјална химна е „Шампиони“, а е испеана од светски познатиот музичар Џесон Дурло и од кинеската кралица за сол-музика, Тиа Реи.

Back to top button
Close