Coffee time is any time

Утрински секс за убав ден

Не за џабе рекле денот се познава по утрото. Добриот почеток на денот во голема мера придонесува и за негово добро заврашување. Според некои истражувања паровите кои имаат секс рано наутро имаат многу подобар имунитет. Редовниот секс го подобрува здравјето и го подмладува човекот. Сексот ги чува кожата, ноктите и коските и се смета за природен засилувач на имунитетот.

Доколку го започнете денот со секс цел ден ќе се чувствувате блиски еден со друг. Ќе бидете исполнети во текот на целиот ден и расположението ќе ви биде на завидно ниво, бидејќи сексот воедно го ослободува хормонот окситоцин кој е носител на доброто расположение.

Имајте повеќе секс и ослободете се од стресот така ќе бидете богати со позитивна енергија и успешно ќе ги завршите задачите и обврските во текот на денот.

Можеби ќе ве интересира