Coffee time is any time

Сте ја пробале ли позата 77? – Дознајте какво уживање ви носи таа! (фото)

Сите добро ја познаваме познатата секс поза 69. Но, дали сте слушнале за позата 77 или таканаречената лажица?

Претпоставуваме дека првпат слушате или воопшто не знаете за неа. Сепак таа е совршена за утрински секс и нема никакви акробации.

Во оваа поза има многу малку движења и труд и овозможува совршена стимулација на жената и мажот.

Многумина ја нарекуваат и поза 77, каде и мажот и жената лежат странично, со тоа што тој лежи зад жената.

Жената би требало да ги собере нозете, што дополнително ги зајакнува допирите за двата партнери, а тоа е истовремено и најдобриот начин да се стимулира Г точката.

Мажот исто така може со раката дополнително да го стимулира клиторисот на женскиот полов орган.

Не чекајте, пробајте ја и уживајте!

Можеби ќе ве интересира