Coffee time is any time
Browsing Tag

Скопски Маратон

Уште 20 дена до 17тиот Виз Ер Скопски Маратон 2021

Полека, но сигурно се наближуваме до најспортскиот викенд оваа година. Уште 20 дена не делат од традиционалниот спортски настан, Виз Ер Скопски Маратон, кој годинава ќе се одржи по 17ти пат. Виз Ер Скопски Маратон 2021, за прв пат оваа…