Coffee time is any time
Browsing Tag

huawei watch 3

Прославете ја спортската сезона со спортските дизајни на HUAWEI WATCH 3 серијата

Во спортската, летна сезона и со успешното лансирање на серијата Watch 3, пазарот за дизајни на Huawei лансира серија анимирани спортски дизајни. Секој анимиран лик на часовникот претставува различен спорт како штафета, трчање, кревање…