Coffeetime.mk
Coffee time is any time...

Колку време дневно поминуваат жените за разубавување?

Жените изгледаат најдобро само два часа на ден, иако поминуваат повеќе од 40 минути дневно за да се разубават.

Жените трошат 38 минути секој ден во подготовка – 10 минути за туширање, 11 минути за коса, 8 минути за шминка и 9 минути за избор на облека. Истражувачите откриле дека два часа по излегувањето од дома, жените почнуваат да го губат утринскиот сјај.

Истражувањето кое било направено на 2.000 жени покажало и дека повеќето жени одат во тоалет околу 12 часот за да се „освежат“, да ја поправат шминката и фризурата.

Во попладневните часови, сепак, генерално губат интерес за својот изглед, избегнувајќи да се погледнат во огледало.

Leave A Reply

AllEscort