Coffee time is any time...
Browsing Category

ЗАНИМЛИВОСТИ

Од овие 3 хороскопски знаци никогаш не знаете што да очекувате!

Тие се навистина посебни и различни, но не секогаш на позитивен начин. Ова се трите непредвидливи хороскопски знаци од кои никогаш не се знае што може да очекувате: Близнаци Можат да бидат твој пријател со години и само еден ден да…
Read More...

5 чудни работи кои кучињата ги обожаваат

Кучето е суштество кое во нас буди незамислива љубов. Сè повеќе луѓе одлучуваат да го споделат својот дом со крзнениот пријател. Ви откриваме неколку работи кои кучињата ги сакаат, а кои не можевме веднаш да ги претпоставиме и да ги…
Read More...

Колку време дневно поминуваат жените за разубавување?

Жените изгледаат најдобро само два часа на ден, иако поминуваат повеќе од 40 минути дневно за да се разубават. Жените трошат 38 минути секој ден во подготовка – 10 минути за туширање, 11 минути за коса, 8 минути за шминка и 9 минути за…
Read More...

Дали домашните миленици сонуваат кога спијат? Еве како тие се разликуваат од нас

Ако сте се прашувале дали вашите миленици сонуваат, постои јасен одговор. Спиењето е физичка состојба на одмор што се јавува и кај луѓето и кај животните каде што свеста, сетилната активност и мускулната активност стануваат инхибирани.…
Read More...
AllEscort