Вести

Објавена книгата „Потенцијалите на жанрот крими-драма преку сценариото за игран филм Се викам Слобода“ од Стефан Марковски

Во издание на ЈОУ градска библиотека „Гоце Делчев“ од Гевгелија деновиве излезе од печат теориското дело „Потенцијалите на жанрот крими-драма...

Прочитај повеќе

Голем интерес за Втората годишна конференција за е-трговија: Првите карти распродадени за само 10 дена

Дека македонските бизнисмени се заинтересирани за надградување на своите познавања од областа на електронската трговија, говори фактот дека првите карти...

Прочитај повеќе
Page 1 of 12 1 2 12