Технологија

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа...

Прочитај повеќе

Натпреварувајте се со пријателите и пропешачете заедно 78 милијарди чекори на Samsung Health апликацијата

Компанијата Samsung Electronics најави воведување на нова опција на својата популарна апликација Samsung Health, наречена Group Challenge. Оваа опција им...

Прочитај повеќе

Samsung One UI 3 доаѓа со Android 11 и го подигнува корисничкото искуство на ново ниво

Освежениот дизајн, подобреното управување и поголемата контрола на содржината ќе го направи мобилното искуство полесно и поедноставно за милиони Samsung...

Прочитај повеќе

Виртуелна изложба на најпознатите исчезнати ремек дела

Ексклузивна уметничка изложба Missing Masterpieces, под покровителство на компанијата Samsung, претставува дигитална колекција на некои од најпознатите и најинтригантни ремек-дела,...

Прочитај повеќе
Page 1 of 10 1 2 10