Свет

(Фото) ДЕСЕТТА НАГРАДАТА ВО НИЗА ЗА“ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО И’ Е ПЕТРУНИЈА” – ПОБЕДНИК НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ХЕРЦЕГ НОВИ

На штотуку завршениот Филмски фестивал во Херцег Нови во Црна Гора, “Петрунија” ја доби главната наградата ЗЛАТНА МИМОЗА за најдобар...

Прочитај повеќе
Page 2 of 5 1 2 3 5