Спорт

Ковачи рејсинг тим: Младиот Христо со успеси во европски шампионати за 2020 во картинг трки

Талентираниот млад картинг натпреварувач Христо Ковачи, ентузијастички ја заокружи оваа година со реализирани петнаесет трки под капата на „Ковачи рејсинг...

Прочитај повеќе
Page 1 of 12 1 2 12