Coffee time is any time
Browsing Category

ЉУБОВ И СЕКС

Направени се СПЕЦИЈАЛНИ ГАЌИЧКИ за посебен вид секс: На жените оваа откритие посебно ќе им се…

“Lorals” гаќичките се направени од матријал кои совршено се прилепуваат, без латекс, се супер еластични и чувствителни на допир, се еднократни и се продаваат во стерилни пакувања. Гаќичките кои не треба да се отстрануваат во текот на…

ДАЛИ СТЕ ГЛАСНИ ВО КРЕВЕТОТ? Еве што мажите мислат за тоа!

Билко кој звук во текот на сексот е реакција на она што се дешава и на секого му е пријатно. Никој не сака тишина во креветот, без разлика дали сте маж или жена. Тишината потсетува на достада и дека нешто не е во ред. Тишината без…

СЕКС ЗА 20 лева на влезот на Бургас / Слики / 18 +

Проститутки нудат евтин секс на влезот во Бургас. Дамите не се особено гласни, им дозволуваат на мажите да уживаат сексот за 20 лева по партија. Дополнителни додатоци се плаќаат според желбите на клиентите. Оралната “љубов” е 10 лева, а…