Coffee time is any time
Browsing Category

Љубов и секс

Лош секс значи лоша врска

Факт е дека сексуалната складност и апетит се подеднакво важни како и било кој друг аспект на заедничкиот живот на секој пар. Зошто лош секс подразбира лоша врска, објаснува Др.Пулкит Шарма, клинички психолог и психотерапевт во Виманс…

Познати места и локации за ceкc на криење во Скопје!

Младите кога немаат каде да водат љубов обично водат во автомобил или по паркови, паркинзи и слично. Погледнете каде младите водат љубов во Скопје: Водно – Нема одредено точно место. Овде сексањето започнува уште од бивша Панорама,…

Добрите страни на љубовта на далечина

Се повеќе млади луѓе поради работа или образование се иселуваат од Македонија. Покрај останатите потешкотии со кои се соочуваат, тука е проблемот и како да се зачува љубовната врска со партнерот, на голема километарска оддалеченост.…

Дознајте што всушност значат еротските соништа

Барем еднаш во животот сте имале некој еротски сон... но дали знаете што всушност тие навистина значат! Сега имате можност да го дознаете нивнито значење. Сонови со поранешниот Ако често ги сонуваме поранешните партнери, што не…

4 типа на мажи, еве кои да ги одбегнувате

Многу жени не можат да ја прекинат врската, дури и ако се несреќни во неа. Врска која не е среќна од самиот почеток, нема да стане поубава по неколку месеци, еве зошто е добро да се избегнуваат неколку типа мажи со кои немате иднина. На…

За љубителите на сексот и виното…

Кога еден ден Мич Страхан донел полу празно шише вино во неговата куќа, неговата мајка го завиткала со пластика и го заврзала со гума. Мич се пошегуваше дека личи на кондом - и така дојде идејата, благодарение на што мајката и синот…

Што значат звуците кои мажот ги испушта за време на сексот?

Жените и мажите имаат целосен репертоар на звуци кои ги произведуваат за време на сексот, иако понекогаш знаат дека останат и потполно тивки. Ви откриваме што значат "сексуалните звуци"? Зборење Вашиот партнер често вели:…

3 причини за врска после случаен секс

Сексолозите дадоа три причини да не ја прекинувате кратката љубовна афера. Барем еднаш во животот може да се соочите со случајна врска за "само секс". Случајниот секс е интересен поради својата спонтаност, непредвидливоста и недостаток…

Утрински секс за убав ден

Не за џабе рекле денот се познава по утрото. Добриот почеток на денот во голема мера придонесува и за негово добро заврашување. Според некои истражувања паровите кои имаат секс рано наутро имаат многу подобар имунитет. Редовниот секс го…