Култура

Под мотото „УКРАДЕНИ ДВИЖЕЊА“ од 1 до 7 јуни 2021 ќе се одржи реномираниот фестивал за современ танц „Танц Фест Скопје 2021“

Под мотото „УКРАДЕНИ ДВИЖЕЊА“ од 1 до 7 јуни 2021 ќе се одржи реномираниот фестивал за современ танц „Танц Фест...

Прочитај повеќе

Министерството за култура и Асоцијацијата на архитекти потпишаа меморандум за меѓусебна соработка

Министерството за култура и Асоцијацијата на архитекти вчера потпишаа меморандум за меѓусебна соработка во областа на архитектурата и заштитата на...

Прочитај повеќе
Page 1 of 22 1 2 22