ВЕСТИ

Какво време не очекува до крајот на Октомври?

Од Управата за хидрометеоролошки работи информираат дека наредните денови ќе се задржи стабилно и релативно топло време.

Ова е временската за цел месец. Според Accuweather, времето ќе биде сончево и топло, со само неколку дена дожд.

Back to top button
Close