Coffee time is any time

Гранд кафе ги извлече Гранд милионерите!

Се ближи новогодишниот период, кој секоја година го паметиме по среќните моменти и подароците кои ги добиваме. Оваа година тројца среќници ќе ја паметат по неочекуваниот, но добредојден подарок од Гранд кафе – главната премија од 1.000.000 денари од наградната игра „Стани Гранд милионер“!

Од почетокот на наградната игра па досега беа извлечени вкупно 525 добитници на мали кујнски апарати (блендер, миксер, дигитална вага, пасатор, пегла), кои покрај тоа што уживаа во фантастичниот вкус на Гранд кафе можат да се пофалат дека ја подновија својата кујна со нови современи апарати. Притоа, недобитните кодови од дневните извлекувања на крајот на секоја недела учествуваа и во извлекувањето за модерен Смарт ТВ. До моментот на завршување на наградната игра, Гранд додели вкупно 15 телевизори. А за крај на наградната игра Гранд израдува дури тројца среќници и ги направи Гранд милионери!

Гранд кафе ги извлече Гранд милионерите!

Преку наградната игра „Стани Гранд милионер“, вашето омилено кафе сака да ви се заблагодари за лојалноста и довербата, за момент разубавувајќи ги ви го празничниот период со мали и големи вредни награди, чии добитници се објавени на веб-страната www.stanigrandmilioner.com. А веќе знаеме со сигурност дека тројцата Гранд милионери нема брзо да го заборават овој декември…

Купувањето на Гранд кафе се претвори во навика кај луѓето на овие простори, бидејќи тие низ годините се уверија во квалитетот, вкусот и аромата на кафето од овој бренд. Купувајќи Гранд кафе, купувате домашен производ направен со грижа, посветеност и знаење, со цел вие да го добиете најдоброто консумерско искуство да уживате во единствениот вкус на свежо мелено кафе.

Можеби ќе ве интересира
Коментари
Loading...