Coffee time is any time

Дали сте во потрага по совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници?

Многу често се запрашуваме кој би бил идеалниот подарок за нашите најблиски. Трагаме по изборот на совршен, уникатен подарок, особено за нашите најмалечки славеници.

совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници

Согласно светските трендови се забележува дека омилените подароци за децата се персонализираните подароци.

совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници

За прв пат на нашиот пазар – Кидлинг ни го претстави најуникатниот роденденски подарок за деца. Имено, се работи за персонализирана роденденска книга во која главниот јунак е токму славеникот/славеничката.

совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници

На веб страницата на Кидлинг (www.kidling.mk), Вие го одбирате името, возраста и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи).

совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници

Дополнително, Вие имате можност и да напишете лична посвета која ќе се најде отпечатена на првата страница од оваа книга. Ова е прекрасна шанса да ја овековечите Вашата роденденска желба.

совршениот роденденски подарок за најмалите и најмили славеници

Во поглед на содржината на книгата, малите славеници одат во авантура во која пронаоѓаат роденденски желби. Но, тоа не се обични желби, туку состојки за подготвување на највкусната, роденденска торта. Секоја од нив се крие во волшебен свет, во кој живеат нови, најдобри другарчиња. Дознајте кои се тие и што ќе му посакаат на славеникот! Уверете се зошто персонализираните книги на Кидлинг се најомилените книги на стотици дечиња во нашата земја.

Подарете го најуникатниот подарок, кој Вашето дете ќе си го чува и памети – засекогаш!

Можеби ќе ве интересира