МАГАЗИН

Бојата на облеката што ја носите ве открива – Еве што значат!

Бојата на облеката која ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа како влијаеме на луѓето околу себе и може да ја зголеми самодовербата.

Се прашувате што открива за вас бојата на маицата или фустанот кој го носите?

  • Сина – доверливи, лојални, вредни, софистицирани
  • Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни
  • Виолетова – креативни, индивидуални, саможивни
  • Црна – авторитавни, елегантни, едноставни, незадоволни
  • Портокалова – ентузијасти, социјални, површни
  • Зелена – одлучни, задоволни, страствени
  • Розева – повлечени, чувствителни, романтични
  • Бела – ненаметливи, сигурни, уредни
  • Жолта – ведри, несериозни, интелигентни.
Back to top button
Close