ЗАНИМЛИВОСТИ

20 причини зошто е подобро да си машко

Зошто е подобро да си машко. Па проверете и вие дали е така:

1. Го завршуваш секој телефонски разговор за 30 секунди.
2. За годишен одмор доволни ти се 7 дена и еден куфер.
3. Можеш сам да ги отвориш сите конзерви и тегли со ајвар.
4. Пријателите не те опоменуваат кога ќе се здебелиш.
5. Кога менуваш програми на ТВ, не се задржуваш кај што ќе видиш солзи.
6. Твојот задник не игра никаква улога на интервју за работа.
7. Сите твои оргазми се вистински.
8. Премногу секс нема да ти ја уништи репутацијата (напротив).
9. За 300 денари добиваш 5 пара гаќи.
10. Можеш да се истушираш и облечеш за 5 минути.


11. Не мораш секоја ноќ да спиеш покрај нечии влакнести нозе.
12. Можеш да јадеш банана и сладолед на јавно место и никој да не те гледа чудно.
13. Автомеханичарите ти ја кажуваат вистината.
14. Нема да се изнервираш ако некој не ти ја забележи новата фризура или чевли.
15. Знаеш најмалку 20 начини да отвориш пивска флаша.
16. Не те интересира што ти зборуваат зад грб.
17. Три пара чевли ти се повеќе од доволни.
18. Луѓето не те зјапаат во гради додека разговараш со нив..
19. Ако некој носи иста како твојата кошула на забавата може и да не приметите
20. И за крај едно прашање – што е тоа целулит?

Back to top button
Close