Следете не на

Целиот свет вчера беше во шопинг треска за да набави производи, кои беа намалени од 50% и повеќе.

Се купуваше претежно облека и техничка стока, а вработeните во продавниците и обезбедувањето во големите трговски центри имаа полни раце работа.

Тие имаа за цел да им ги зачуваат животите на купувачите за да не бидат прегазени од човечко стампедо…

Еве како помина вчерашниот ден….

https://youtu.be/-8zpuSqX-c4

Најчитани