(Видео) Нова песна од прерано починатиот диџеј Авици!

ВИДЕАЗАБАВА

Се појави нова песна на починатиот шведски ди-џеј Авици, со наслов „SOS”, која е дел од постхумниот албум, најавен за 6 јуни годинава.

Песната е преслушана над 900.000 пати, а под видеото љубителите не престануваат да оставаат емотивни пораки за прерано починатиот музичар. Всушност, и самото видео е составено од коментари на обожаватели.

Вокалот е на Алое Блак, со кој Авици соработуваше и во својот можеби најголем хит – „Wake Me Up”.

Ди-џејот лани си го одзеде својот живот во Оман кога беше на одмор…Страдаше од депресија!