Coffee time is any time

Приклучете се на Insta Grand x Senidah предизвикот

Insta Grand подготви серија предизвици на својот Инстаграм профил за сите оние кои уживаат во кафето и добрата музика. Веруваме дека веќе Само уживате заедно со хитот на Senidah и дека досега безброј пати го погледнавте спотот, а за целосно да уживате, искористете ја шансата до 10 август да освоите десет уникатни реквизити баш од тој спот!

instagrand

Покрај тоа што ви нуди врвно уживање во кафето, Insta Grand ве инспирира што пооригинално и креативно да му пристапите на предизвикот. Ве очекуваат вкупно 10 предизвици, во кои ќе имате шанса да освоите 10 парчиња облека кои Senidah ги носеше во спотот за „Само уживај“ – од јакната, сакото, мантилот до накитот, микрофонот и други аксесоари. Првиот предизвик започна на 1 јуни, а активацијата ќе трае до 10 август, а се’ што треба да направите за да учествувате е да се препуштите на уживањето со кремастото Insta Grand кафе. Сочувајте ги ќесичките, бидејќи ќе ви бидат потребни за секој еден од предизвиците и со нејзина помош ќе ја покажете вашата оригиналност. Вашата креација објавете ја во форма на фотографија на вашиот Инстаграм профил заедно со хаштагот #SamoUzivaj и тагнете го профилот @instagrandkafa, а секако заследете го и официјалниот Инстаграм профил на Insta Grand кафе, за подетални информации.

Уживањето сега е уште поголемо бидејќи Insta Grand е достапно во поголемо пакување, а идеалниот однос на состојките пружа вистинско уживање во кафето. Insta Grand 3in1 и 2in1, кај кои доминира кафено-млечниот вкус, се неизоставен дел од секое дружење. Insta Grand Cappuccino со неговата совршена комбинација од кремаста структура и ароматичен вкус отвора можности за идеално попладневно уживање.

Можеби ќе ве интересира