Погледнете: “Тепачка“ за првиот Black Friday во Техномаркет во 2013 година

ЗАНИМЛИВОСТИ

Буквална “тепачка“ имаше за првиот Black Friday кој се организираше во Техномаркет пред шест години“ се потсетуваат вработените. Така и оваа година се најавуваат мега попусти од Техномаркет до -70%, по повод светски познатата акција Black Friday. Сите купувачи од утре, 23-ти ноември заклучно со недела, 25-ти ноември ќе уживаат во купувањето на бела техника и апарати за домаќинства

Во овие три дена, компанијата ќе понуди голем избор на производи од светски реномирани брендови по екстремно ниски цени. Техномаркет по шести пат ја организира оваа акција, со тоа што освен во дуќаните, купувачите ќе можат само цените да ги погледнат официјално од денеска на полноќ на нивната веб страна tehnomarket.com.mk.

Техномаркет уште еднаш успева да им се доближи на своите потрошувачи, овозможувајќи им на поволен начин да го набават посакуваниот производ.

Слични објави