Coffee time is any time

Како до побели нокти?

Најчестите причини за пожолтување на ноктите се пушењето и лаковите за нокти со формалдехид. Проблемот е што заедно со ноктот плочка, жолтее и кожата околу неа. Еве неколку продукти, со кои можеме да ги избелиме: Сок од лимон Во мала…