Coffee time is any time

Направете си го денот убав, купете си Revalid® и можеби ќе…

Ако насловот ве привлече да кликнете на оваа вест и навистина денот ќе си го направите убав. Да, познатиот швајцарски бренд Revalid® има наградна игра. Токму вие може да бидете потенцијалниот добитник, викенд за двајца на една од трите дестинации во Швајцарија, Цирих, Луцерн или Интерлакен.

Освен главната награда патување во Швајцарија, Revalid® ќе додели и други награди, 50 Revalid® сетови составени од шампон, балсам и маска за коса, како и уште 50 Revalid® сетови составени од шампон и балсам.

Сигурно се прашувате како да учествувате? Навистина е едноставно, треба да си купите минимум еден од врвните производи од колекцијата Revalid® кои ги има во сите подобро снабдени аптеки низ Македонија. На предната страна на производот ќе најдете налепница го содржи кодот кој треба да го регистрирате на веб страната www.revalid.mk Важно е дека кодот треба да го чувате како и фискалната сметка. Наградната игра трае до крајот на 2019 година.

Интересни факти се дека производите на Revalid® се идеални и за мажите и за жените, затоа што тие се нежни за скалпот и косата и се корисни за секојдневна употреба. При дерматолошки тестирања, целата колекција се докажала како многу ефикасна и добро поднослива за скалпот и косата. Revalid® и го дава на вашата коса она што и е потребно.

Можеби ќе ве интересира