Направени се СПЕЦИЈАЛНИ ГАЌИЧКИ за посебен вид секс: На жените оваа откритие посебно ќе им се допадне (ВИДЕО)

ЖИВОТЉУБОВ И СЕКС

“Lorals” гаќичките се направени од матријал кои совршено се прилепуваат, без латекс, се супер еластични и чувствителни на допир, се еднократни и се продаваат во стерилни пакувања.

Гаќичките кои не треба да се отстрануваат во текот на сексот – ова е последниот изум за жените во оваа љубовна област. Во прашање е моделот “Lorals”, скратено од “Love Orals”

Ова се првите гаќи наменети исклучиво за орален секс.

Идејата и целта на овој патент дојде од истражувањето кое покажа дека 80 отсто од жените одбиваат орален секс, бидејќи се срамат со вагиналниот мирис.

“Lorals” гаќичките се направени од матријал кои совршено се прилепуваат, без латекс, се супер еластични и чувствителни на допир, се еднократни и се продаваат во стерилни пакувања. Нашите супер еластични, свилени гаќички овозможуваат вашиот партнер целосно да се движи. Непорозниот лукзузен матријал обезбедува дополнителна стимулација на надворешниот дел на гениталиите и клиторисот, спречувајќи мирис, вкус и пренесување на телесни течности – вели Мелани Кристол, извршен директор на овој бренд.

Leave a Reply