Македонија

Донација за децата од социјално загрозени семејства од Светот на Колорес и Витаминка

По повод најголемиот христијански празник, Велигден децата од градинката Светот на Колорес подготвија 200 велигденски пакетчиња за децата од социјално...

Прочитај повеќе

Планетата Земја ја доживува декадата на загадување и уништување, а човештвото одбива да ја научи оваа лекција и продолжува „по старо“

Глобалното затоплување, загадување на водите, почвите и воздухот, сечата на шуми и претерано искористување на природните ресурси доведоа до работ...

Прочитај повеќе

Демант на Ѓорѓи Галетановски во врска со низа невистини изнесени на порталот „Вечер.мк“

Целосно го демантирам текстот на порталот Вечер.Мк под наслов „Петре Шилегов- Градоначалникот кој го продаде кучата“, портал каде што Ивона...

Прочитај повеќе
Page 1 of 45 1 2 45