Како да отворите конзерва со лажица за 30 секунди? Погледнете го овој корисен совет!

ЗАНИМЛИВОСТИ

Можеби досега сте се биле во ситуација да отворите конзерва, а во близина да немате отворач.

Овој мал и многу корисен совет ќе ви помогне при евентуална следна таква ситуација.

Наместо отворач за конзерви може да користите лажица. Со мал притисок ќе ја отворите конзервата за триесетина секунди.

Еве што треба да направите и како да ја отворите конзервата….