Исушете ги најбрзо мокрите чизми со овој неверојатен трик

ЖИВОТ

Секој од нас барем еднаш имал лошо искуство со мокри нозе бидејќи му пропуштиле чизмите, но ние имаме фантастично решение како брзо и лесно да ги исушите обувките.

Потребно е многу време тие да се исушат но и голема топлина за да можат повторно да се облечат истите.

Трикот е во тоа што во нив се ставаат стари весници и за многу брзо време ќе бидат потполно суви.

Извадете ги влошките од мокрите обувки, па наполнете ги со изгужвани весници кои ќе ја соберат влагата.

Чизмите оставете ги неколку часа и очекувајте неверојатни резултати.

За уште подобар ефект ставете ги чизмите близу до грејно тело, но и не премногу близу туку од страна каде што топлината нема да ги оштети.