(Видео) ХИТ НА ДЕНОТ: Calvin Harris feat. Rag’n’Bone Man – Giant!

ВИДЕАЗАБАВА

Нашиот избор за хит на денот денеска падна за еден од најпопуланите музичари и диџеи во светот.

Станува збор за Калвин Харис и неговиот хит – ГИГАНТ…

Уживајте!