in

(Фото) Ова е мајката на Ријана која никогаш не се појавува во јавност!

Мајката на Ријана не се појавува во јавност, ниту е од ние мајки на познатите кои се туркаат во прв ред за да ја забележат папараците.

Мајката на Ријана се вика Моника, забележана е во Бриџтаун и не само што не потсетува на пејачката Ријана туку има и впечатлив стил како неа.

Родителите на Ријана се разведоа кога пејачката имаше 14 години.

Таа е само една од ѕвездите која порасна без татко, а нејзината мајка ја имаше главната улога во целото нејзино детство.

Моника ги посетила дуќаните за облека на нејзиниот син Рори. Изгледа дека љубовта кон модата е многу силна во семејството на пејачката.