ФОТО: Чудото на дизајнот во срцето на Сингапур

ПАТУВАЊЕ

Forbes го одредува Parkroyal on Pickering како “хотел на иднината”. И тоа не е случајно, бидејќи масивното здание, лоцирано во срцето на Сингапур, го привлекува вниманието со импресивниот дизајн. 367 соби распоредени на 15.000 метри минималистички дизајн, еколошки материјали и 300 метри градина. Погледнете како изгледа овој хотел.