Доаѓа новото продолжение на Рамбо – Како се подготвува Сталоне на 72 години! (фото)

ВИДЕАЗАБАВА

Следната година ќе бидеме сведоци на уште еден филм од култниот серијал за осамениот волк Џон Рамбо.

Едноставно главниот актер во оваа франшиза кој друг ако не Силвестер Сталоне не знае за доста и во својата 72 година од животот.

Сталоне ги изненади своите фанови со најава за новото продолжение односно петто од Рамбо.

Филмот веќе на големо се снима, а својата премиера треба да ја има наесен 2019 година.

За таа цел, Сталоне веќе на големо се подготвува пред се физички за предизвикувачката улога.

Тој сподели и фотографија од теретана, и тешко е да се поверува дека влегол во осмата деценија од животот.

Working hard in the gym for Rambo 5! Are you ready? #Rambo

A post shared by Sylvester Stallone (@theslystallone) on

Starting off the morning right at @gunnarfitness !

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Неговите обожаватели биле воодушевени, а коментари и комплименти имаше во голем број пред се за поддршка.

Новиот Рамбо 5 доаѓа по пауза од 10 години од последниот филм од овој серијал.