DejaVu Capitol Mall организира луда журка за Нова Година со Теа Таировиќ

ЗАБАВАНАСТАНИ И ЖУРКИ

Магичната ноќ се приближува  Дали одлучивте каде ќе ја дочекате Новата 2019 година? 🎄

Deja Vu ви нуди незаборавна атмосфера со неповторливата – ТЕА ТАИРОВИЌ – & Tони Бланка кои ќе допринесат за врвен дочек на Новата Година! 🎆

Картите се во ограничен број и се по цена од 700 денари! 🎫 Храната и пијалокот ќе бидат по редовна цена 🍽🥂

Тел. број за инфо и резервации: 076/304-009 и 078/242-536