Coffee time is any time

БТ Постојка – Black Friday

Black Friday e најголемиот и најпознат ден за шопинг во историјата на нашата планета. Датата се менува, во зависност од тоа како календарски се паѓа последниот петок во ноември, а целта е да купите нешто по најповолна цена, каква што не можевте да ја сретнете во текот на целата година.

БТ Постојка - Black Friday

Тимот на БТ постојка, реши овој Black Friday, наместо 1 ден, да трае 5 денови.

Еве шанса да добиете најповолна цена за да се рекламирате на БТ Постојка.
Оваа супер понуда ќе важи од 25 до 30 Ноември.

БТ Постојка - Black Friday

Во овие 5 дена, сите компании кои ќе направат резервација за рекламирање на битолските постојки, ќе добијат пониска акциска цена на месечно ниво. Цените се креирани на тој начин да одговараат на секој организациски буџет, со цел секоја компанија да може да си го дозволи овој начин на рекламирање дури и во ова време, кога заради здравствената криза штедиме на сите трошоци.
Но не заборавајте, рекламата не е трошок, таа е суровина за успешен бизнис.

Искористете ја оваа промотивна акција и овозможете им 24/7 видливост на вашите брендови со рекламирање на БТ Постојка.

За дополнителни информации, контактирајте го тимот на БТ Постојка на kontakt@btpostojka.mk и marketing@webiart.mk

Можеби ќе ве интересира