10 работи кои вашата жена може да ги направи додека гледате фудбал

ЗАНИМЛИВОСТИ

Ние ги сакаме жените. Го сакаме и фудбалот, затоа се си мислиме дека треба да има начин како да ги соединиме овие две љубови во прекрасна комбинација. Прашувајќи се и чуди се и жените се ни повторуваат дека нема што да прават, додека ниего гледаме натпреварот, па измисливме најмалку 10 работи кои тие можат да ги завршат во тие 90 минути, и така да не се жалат дека немаат внимание од нас, и истовремено да не направат среќни.

Еве ги и 10-те работи кои жената може да ги прави додека Вие го гледате натпреварот:

1. Салата.

2. Да ви донесе студени ракијата или пиво.

3. Баница.

4. Стекови.

5. Да се истушира убаво, на раат :).

6. Да ги измие садовите.

7. Да чита весник.

8. Да ви даде табуретка, на која да си ги подигнете нозете и главата, на која да се потпрете удобно.

9. Орално задоволство.

10. Да го гледа натпреварот заедно со вас без да коментира.

Сигурни сме дека можат да се измислат уште многу работи, па затоа ако имате свежи предлози, не двоумете се да ни ги споделите.